|
WYCIECZKI
|
| akamil_90 |
Dodany dnia 19-10-2007 23:23
|
Użytkownik
Data rejestracji: 15.10.07
|
Piszcie co was boli |
| |
|
|
| akamil_90 |
Dodany dnia 19-10-2007 23:28
|
Użytkownik
|
Ja mam pytanie do "Admina wychowawcy". Dlaczego w szkole ponadgimnazjalnej nie sa organizowane wycieczki klasowe na pare dni pod koniec roku szkolnego. Przeciesz kazdy z uczni tylko na to czeka by sie lepiej poznac!!!! |
| |
|
|
| Dixon |
Dodany dnia 19-10-2007 23:47
|
Użytkownik
Data rejestracji: 02.10.07
|
no taka atmosfera dobrze rzutuje na przyszle wyniki w nastepnej klasie )
oraz na lepsza wspolprace z uczniami
moze by tak jakas wycieczke na 3-5 dni gdzies ? |
| |
|
|
| admin |
Dodany dnia 21-10-2007 16:37
|

Główny administrator
Data rejestracji: 07.04.07
|
Ja jestem za wycieczką! Najlepiej na 2 miesiące na Florydę, zapłacimy za wycieczkę zbierając puszki po piwie w okolicznych lasach.... A tak serio o czym my mówimy skoro na tygodniowy obóz językowy za 300 PLN z naszej klasy pojechało 2 dziewczyny.....Że co- że języka sie boicie? Ciężko zorganizować wycieczkę 3 dniowa bo koszt to minimum 200 PLN a do tego trzeba jeszcze coś wziąść ze sobą.... |
| |
|
|
| akamil_90 |
Dodany dnia 21-10-2007 19:14
|
Użytkownik
|
dlachcącego nic trudnego a po puszki to nie trzeba po lasach chodzic wystarczy po dwoch imprezach zbierac a nie wyzucac hehe... a po drugie to wycieczka klasowa to nie to samo co oboz jezykowy co każdy kto chce ze szkoly moze jechac a mysle ze jak by sie poszukalo to cos by sie znalazlo za marny grosz a zawsze jakas atrakcja by byla i by sie zbieralo co miesiac po 20 czy 30 zlotych i na maja jakies 300 by sie uzbieralo, mysle ze 99% klasy by sie zgodzilo jechac. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji!!! |
| |
|
|
| Dixon |
Dodany dnia 21-10-2007 20:30
|
Użytkownik
|
podpisuje sie pod <b>kolegi</b> pomysłem jestem tego samego zdania co on . Wycieczka pozwolilaby odpaczac nam od nauki a na oboz jakos tak niechetnie bylo kogolwiek zebrac |
| |
|
|
| admin |
Dodany dnia 22-10-2007 08:03
|

Główny administrator
Data rejestracji: 07.04.07
|
akamil_90 napisał/a:
dlachcącego nic trudnego a po puszki to nie trzeba po lasach chodzic wystarczy po dwoch imprezach zbierac a nie wyzucac hehe... a po drugie to wycieczka klasowa to nie to samo co oboz jezykowy co każdy kto chce ze szkoly moze jechac a mysle ze jak by sie poszukalo to cos by sie znalazlo za marny grosz a zawsze jakas atrakcja by byla i by sie zbieralo co miesiac po 20 czy 30 zlotych i na maja jakies 300 by sie uzbieralo, mysle ze 99% klasy by sie zgodzilo jechac. Bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji!!! <br>
Ja jestem za ale temat ten już ćwiczyłem ..zbieralismy kasę na wycieczkę cały rok, nawet konto założyliśmy. No i co z tego część nie płaciła, reszta zabrala kasę i aby wycieczka była ekonomiczna to trzeba było zebrać ludzi z 5 klas....czy to jeszcze wycieczka klasowa??? Ale nie mówię nie, proszę o pomysł, gdzie za ile i ilu deklaruje że pojedzie....Biorę gitare i jedziemy... |
| |
|
|
| Dixon |
Dodany dnia 22-10-2007 10:51
|
Użytkownik
|
JESTEM KOKS!!!!!KOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKSKOKS
Practise make me better and stronger 
I FEEL THE POWER  |
| |
|
|
| akamil_90 |
Dodany dnia 22-10-2007 13:50
|
Użytkownik
|
tomek wszyscy juz o tym wiedzą nie zmieniaj tematu |